Een geheime wapen voor luxe vakantie italieCookies opweg helpen het bij het bezorgen van onze services. Via toepassing te maken van onze services, zal u dan ook akkoord met ons behandeling aangaande cookies.

Beklim de burcht Rocco Maggiore voor een fantastisch uitzicht over dit oude centrum, bewonder een heilige basiliek en dwaal door de heuvelachtige, smalle straatjes langs fonteintjes, pleintjes, kerkjes, eetgelegenheden en pittoreske winkeltjes.

In dit zuiden is dit lauw, het westelijke deel is dor en hoog in de bergen kan zijn het kouder met meer mogelijkheid op neerslag en in een winter veel sneeuw.

Kan zijn dit tijd teneinde eens zalig vakantie te gaan vieren op Sicilië? Het prachtige eiland betreffende Italië kan zijn ons echt leuke bestemming een heerlijke zonvakantie.

Selecteer de aankomstdatum en dit aantal nachten Selecteer aankomstdatum Boekingen binnen 24 uur vanwege vertrek kan u alleen telefonisch vervaardigen. Al onze campings bestaan jammer genoeg alang gesloten op die datum. Kies ons andere datum. Reeks nachten

Deze 8-daagse expeditie naar Zuid-Tirol kan zijn prima voor stellen en gezinnen met bejaarde kinderen welke op speurtocht zijn tot een combinatie betreffende luxe, spannende activiteiten en gastronomie.

Midden in een olijfboomgaard aan een Bloemenriviera ligt een kleinschalige, rustieke Kampeerplaats Edy (8,1 op Zoover). Camping Edy is betreffende een Bronzen Zoover Award 2015 bekroond tot beste kampeerplaats. Gelegen in de heuvels is dit een schitterende terrassencamping. Elke kampeerplaats bezit een prachtig panoramisch uitzicht over zee. Er bestaan genoeg staanplaatsen, maar jouw kan ook mobilhomes huren. Daar kan zijn ons zwembad, ons fitnessruimte en een wellnesscentrum om tot rust te aankomen.

Kampeerplaats Delle Rose kan zijn een mooie kampeerplaats, gelegen juiste Gardameer. Op deze kampeerplaats zal je echt ons top vakantie beleven. Dit komt bijvoorbeeld door het mooie zwembad betreffende glijbanen en een camping beschikt aan een eigen zandstrand aan het meer.

Op zoek naar ons groot vakantiedorp in Italië betreffende al die faciliteiten welke jouw jouw doch kan wensen? Vervolgens is kampeerplaats Pra Delli Torri een veilige topper vanwege jou!

Ben je op speurtocht naar een groen en ongerept stukje Italië? Ga dan tot Calabrië. Tijdens ons vakantie Calabrië mag je genieten van de geweldige natuur, schilderachtige stadjes, een lekkere keuken en een gastvrije populatie. Indien het geen fijne vakantiebestemming kan zijn!

! zwembaden met fonteintjes, waterglijbanen en een mega glijbaan! Rondom het zwembad staan veel ligbedjes voor jullie klaar betreffende parasol. Hele dagen zullen je op deze plaats kunnen relaxen en vervolgens zijn we niet… lees nader

Omvangrijk zandstrand met kalmpjes mineraalwater. Perfect om betreffende kids heen te kunnen. In dit dorp bestaan veel winkeltjes en eetgelegenheden. Parkeren doe je aan een andere kant over dit dorp, uiteraard dat is wel ons beetje ons wandeling.

Procida ligt op een dik half uur varen vanaf Napels. Losse vliegretourtjes naar Napels betreffende Transavia zijn er van €124. Op Procida alleen is een aantal simpele hotels en b&b’s vanaf €49.

Vanwege Italië heb jouw nauwelijks visum benodigd. Immers dien je in dit bezit te bestaan van ons geldig paspoort of ons geldige Nederlandse hier identiteitskaart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *